Friday, August 31, 2012

Refresh & Revamp: Part 2

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 10:00 AM
Tak habis lagi berposing dengan style terbaru nih, hehe! Motifnya kerana saya telah berjaya mencari bentuk kacamata hitam yang dicari-cari selama ini. 

Tadaaaaa...


Kos shawl & inner syria=RM15 semua. Kalah tudung awning weh!

Bosan dengan frame tebal, kali ini mahukan yang lebih simple ala-ala Rayban tetapi mahukan glass yang lebar banyak lah cekadak.  Rayban pula terlebih maskulin, nak hat feminin semuanya frame tebal macam mak datin, dushhh! Tempat sambaran di Focus Point, Tesco Kajang. Acu-cer- tengok akhirnya yang ini amat 'cocoks' dengan wajah yang bajet ayu ini



Haaa, boleh apa ladies yang pakai (sib je gugel) sebab mula dah rasa macam gaya maskulin je, agagaga! New beginnings..............


#Feeling happy this time# Alhamdulillah & thank you Allah!
 **Salam Kemerdekaan buat negaraku yang tercinta yang ke 55 tahun... 



0 comments:

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea