Tuesday, August 14, 2012

Hot Selling@LaLiLo

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 6:22 PM
Foto: Can you smell what the LaLiLo is cookin'.. :) Crunchy Almond Chocolate in the making..
Alhamdulillah, saya dapat banyak tempahan untuk Almond Crunchy Chocolate ini. Hirisan almond yang dipanggang ranggup bersama rice bubbles dan blackcurrant/Raisin kemudian disaluti dengan campuran cokelat premium yang sangat lazat!. Sekali rasa kompom tak hidang untuk orang masa raya, aci tak? ahaks... :P

Bersiap sedia untuk dihantar pagi ini..vroom-vroom!

7 comments:

luvly_heart said...

as salam sis, boleh order lagi tak biskut lalilo ni? hehe...teringin nak cuba.. :)

Hayatie said...

luvly_heart: boleh :) macam mana nak ambil? Boleh order kat link ini yer http://www.lalilo.com.my/Cookies+26+Chocolates

YUS said...

ala... nk jugak!!!!!!!!

asmaa said...

tahniah tie...sedapnya...

asmaa said...

tahniah tie...sedapnya...

luvly_heart said...

akak kat area mana? sy dekat KL... kalau boleh COD kat mana2 ok jugak, lepas raya pun takpe.. :)

Hayatie said...

Akak kat Kajang..pape boleh order kat link tu yer..nak akak reply (berserta hp number).. :)

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea