Thursday, June 28, 2012

Misi ke kedai gunting

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 5:20 AM

Pertama kali saya membawa izzet sejak kali terakhir membotakkan kepala izzet selepas habis pantang tahun lepas. Sejak itu saya lah yang jadi hair stylish dia yang tidak bertauliah, hihi!


Permulaan yang baik nampaknya untuk 10 minit pertama. Nasib baik orang tu pantas buat depan dulu. Masuk 2nd half izzet dah takleh tahan lagi. Tak sempat kemaskan bahagian belakang tu lagi.



Macam abu bakar elah pun hado..




Frust rambut cari makan dah kena potong agaknye..huhu!

*Gambar post dari app bloggeroid ni takleh nak besar, mencik!!!
posted from Bloggeroid

2 comments:

zatie_izzati said...

Hi.. anak sy pon susah nak potong rambut die.. smp la sy jmpe tukang gunting yg serasi ngan die.. cube la.. kat Taman Mesra kajang. Kedai gunting Daud.. Pakcik daud tu pandai amik ati budak2.. sure anak u suke.. 3rggt je

Hayatie said...

zatie_izzati: kedai tu kah? hoho depan umah je.. banyak kali dah bawa gunting kat situ masa si abang.. tapi pakcik tu gelabah skit kalau anak dah mula merengek..pastu dah herot berot dah..huhu!

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea