Monday, June 25, 2012

Letgo: Flip Training Pants

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 6:07 PM
Status: Sold)

Saya nak letgo yang saya beli beberapa bulan yang lepas. Alasan nak pakai untuk azri supaya kurang skit nak guna dispo tapi sampai2 tengok tak muat lansung. Walaupun dalam description tulis boleh sampai 50lbs atau lebih kurang 22kg, tapi haremmm tak muat juga. Nak pas ke izzet pula, dia dah banyak CD poket yang baru saya beli dan memang nak convert to cash je barang-barang yang tak guna.

Saya beli ni RM98 not including pos. Saya nak letgo RM90 termasuk POSLAJU postage.. :) berminat boleh e-mail saya hayatiehashim@yahoo.com. Detail description seperti dibawah:

Flip Trainer (Twilight)New & UnwashedSet: 1 training pant+ 5 Organic cotton padsOne size (20-50lbs)~18M-4TMore info: http://www.flipdiapers.com/fliptrainerintro.php

2 comments:

Ziana Wanita said...

Kak Yati, ada lagi tak flip ni? Saya nak beli boleh?

Hayatie said...

Ziana: Ada lagi, boleh e-mail akak di hayatiehashim@yahoo.com :)

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea