Wednesday, June 13, 2012

Designer Cotton CP liner

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 10:27 AM
Saya baru je menyiapkan CP liner dari fabrik designer cotton yang saya beli beberapa bulan lepas. Baru je saya upload tak sampai 5 jam disapu oleh kenkawan FB yang berminat. :) Asalnya nak bagi ke kawan untuk dibawa ke ofisnya..tapi dah tinggal  hat yang oren  tu je..


Yang ini local flannel je, cuma tinggal yang K dan L sahaja. Ada yang berminat boleh email saya hayatiehashim@yahoo.com  Ada lagi kain designer cotton yang still in progress nak transform ke CP tapi coraknya tak sebanyak diatas tu lah..


0 comments:

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea