Friday, May 25, 2012

Jom ke PKS3 Titisan Emas-3 Jun 2012

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 3:29 AM
Bagi yang berkelapangan dan ingin menyertai aktiviti PKS kumpulan Titisan Emas, jemputlah menghadiri PKS ke3 yang akan diadakan pada 3 Jun 2012 bertempat di Taman Tasik Titiwangsa dengan topik pada kali ini 'Penyusuan Di Sepanjang Bulan Ramadhan'.


Kita akan berkumpul dibawah Gazebo di tengah ini yang berhadapan dengan kawasan permainan. Bagi yang tidak pasti belah mana gazebo ini, jika dari jalan luar Taman Tasik Titiwangsa ini masuk kedalam tempat parking yang bersebelahan dengan Restoran Nelayan. Park disitu dan ada jalan masuk kedalam tasik selepas tempat letak kereta itu. 

Untuk makluman semua, ini PKS yang terakhir untuk setengah tahun 2012 ini sebelum kita berhenti rehat selama 2 bulan (Bulan Julai, Ogos tiada PKS) dan PKS ini akan dimulakan semula pada bulan September. Jumpa kalian disana yer :)

3 comments:

Ely Hasrul said...

agak frust sbb aku plan nk pegi tp balik kampung ade kenduri la plakkkkkk.. kalu blk sini awal pagi pon kompom2 xsempat cis cis cis

erna said...

Alaaa....melepas.bulan jun masih ada di perlis sebab tak habis exam lagi. InsyaAllah untuk bulan september nanti,berhasrat nak join :)

thanks 4 da info kak

Hayatie said...

eLY: ALAaaa...
erna: no prob.. see u next time :)

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea