Saturday, March 24, 2012

Aktiviti Sekolah Dirumah: Menulis Nombor lagi

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 3:53 AM
Kali ini azri yang minta 'nak belajar' katanya atau lebih kepada niat untuk melihat bagaimana kertas itu diprint daripada printer, hehe! Sebabnya benda pertama yang dia buat adalah on kan suis printer kemudian siap-siap sambung cable printer ke laptop saya dan kemudian dia kata 'Ahmad Azri nak belajar boleh?'..

Kemudian saya pun print lah mana-mana worksheet yang saya ambil dari sumber laman web Homeschool yang ada. Tapi betul lah, dia buat kerja betul-betul, huhu! ..

Dia memang minat menulis huruf atau nombor mengikut titik-titik atau pun menyambungkan garisan seperti diatas.

Kemudian kena gantung katanya nanti cikgu nak tengok! Nanti cikgu kata Ahmad Azri pandai!
Tiba-tiba saya rasa sedikit blur nak buat aktiviti apa lagi selepas ini mula lah datang mode malas, huhu! Fikir-fikir..

3 comments:

Nong Andy said...

Azri memang hebat!! rajin buat ye :)

Ely Hasrul said...

spot the different plak! sami tgh suka tuh dgn word search

Hayatie said...

Tenkiu auntie mimi! :)

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea