Wednesday, January 25, 2012

Posisi tidur-Macam-macam ada!

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 5:18 AM
Siang tadi saya tengok kawan-kawan sibuk duk share-share gambar ni. Comel je. Masa azri sorang dulu dah merasa lah juga semua posisi ini kecuali gambar ke-3 (atas) dan yang ke-5 (bawah).. :D Cuma, apa kes gambar yang no.1 tu, mak syiok tidur ayahnya berdiri kat tepi pula, jaga anak takut jatuh kesebelah tu kot, huhu!

Bila dah ada izzet, takleh lagi tidur lurus macam dalam gambar yang terakhir tu. Kena lah tidur memanjang begini. Abahnya tidur paling hujung sekali. Saya dan izzet pula ditengah dan saya perlu beralih-alih ke sebelah azri dan abahnya sebab nak menyusukan izzet diwaktu malam.

Kami tak pernah lagi tidur bawah sebab malas nak bukak katil ni (dan malas juga nak bentang toto/tilam/selimut tidur kat ruang tamu ke). Kalau ada yang ke-3 sok, terpaksa beli katil single sambung dengan katil kami pula. Tapi azri pun kadang-kadang tidur dengan nenek dia. Yang tak best tidur begini, kaki kami mesti terjuntai, huhu!





2 comments:

Ely Hasrul said...

ahhaha comel okeh gambo baby kt tengah2 patu cm buat lompat bintang hahahahha

Cik Puan Nurul said...

keh3 lawak sgt gambo tu..yg first tu aku selalu alami gitu bukan berdiri nk jaga ke apa tp xtau nak menyelit kat mana kdg2 aku tido kat sofa luar(kesian sgt)gambo no 5 tu melampo sgt si kenit sian mak ayah wakakakakakaa
aku pun xsuka tido atas toto sakit badan2 weh tp kalo blk kg terpaksa la kan nak2 org ramai.

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea