Thursday, January 5, 2012

Nikon 1 J1: Meleleh

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 3:23 AM
Ini gara-gara iklan ternampak iklan di TV, lepas tu terus saya google search. Motifnya utama lebih disebabkan warna pinknya itu. Adeh, meleleh ayaq liuq nengok nih! Saya bukan lah peminat warna pink sejati cuma ada certain-certain barang yang bila warna pink dia jadi sangat sweeeet cenggini lah! Lagi-lagi kalau gadjet IT yang warna pink, hihi!

Kamera atau handphone berkamera termasuk dalam wish list saya. Tapi bila tengok ada kamera begini terus cancel lah nak beli handphone. Dah hint-hint encik suami, mari kita tengok samaada ianya boleh direalisasi dalam masa terdekat ini, hihi!

Nikon 1 J1 Pink kit set ini berharga RM2,658. Boleh lihat disini yer. Fuh, dah macam harga kamera DSLR juga. Jangan tanya saya spec dia compare to DSLR, saya memang zero bab2 spec kamera ini. Yang saya tahu Megapixel je, hehe!

Jom cuci mata skit....

Alololo...slurrp-slurpp (sambil tahan air liur). Sekali pandang dan macam set make-up budak-budak remaja perempuan pun ada.




Didatangkan dengan warna-warna yang lain juga. Tapi warna pink itu juga sangat menarik dimata saya. Amacam? :)

**Sumber gambar dari 'Google Images'



5 comments:

Cik Puan Nurul said...

mahal juga dslr nikon 3100 tu pun masa raya aritu leh dapat RM1900 tau..adekah ni kamera digital tp gambar sprt dslr..aku rasa yg camtu kot..nak2 ade idung bagai..tidak takkan harga semahal itu

Hayatie said...

CPN: tah ler, tapi dah ada hidung2 tu, lebih kurang mcm compact dslr kot. Mak yang ada anak kecik tak sesuai bawak dslr gedabak tu, hihi!

wan nurul hezrina said...

mmg cumillah warna pink..tapi mahai=(tengokjerlah..huhu

Dan Dan said...

kak klu xnak bli set x pe x?

Jueliza Jamani said...

ni mesti suka kaler pink ni.. ok leh geng gila pink.. hahahha

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea