Thursday, November 24, 2011

Bye Bye Mr. Pognae

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 7:12 AM
Akhirnya, Pognae SSC saya telah berjumpa dengan ibu barunya setelah beberapa minggu saya iklankan di FSOT dan juga di blog untuk diletgo. Owh, saya siap buang kelopak bunga tau memikirkan nak letgo ke tak. Huh, orang lain beli SSC mencecah 1k dan letgo pun rilek je, adeh!

Sayang sebenarnya nak letgo kerana suatu ketika dahulu saya sangat obses dengan corak askar. Kebanyakan aksesori yang saya beli untuk azri mesti salah satunya corak tersebut. Tapi apakan daya, keobsesan tersebut tidak dapat melawan keobsesan saya untuk terus teracun dengan gajet-gajet babywearing yang lain, huhu!

Tak daya nak menambah gajet baru sahaja, kena lah letgo yang lama-lama untuk cover balik duit untuk menambah yang baru ooopsss haha! Untung siapa yang dapat SSC tu sebab SSC tu kurang dilenjan dan masih nampak baru. Terima kasih yer (erm, lupa dah nama, huhu!)

** Sedih plak rasa sebab kenangan bersama azri dulu. Cepat sungguh masa berlalu, rindu waktu-waktu azri baby-baby dahulu, sob-sob! Sib baik ada izzet kalau tak pasti rindu saya lagi menebal, heheh!

0 comments:

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea