Thursday, October 20, 2011

To letgo: Pognae SSC

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 7:56 AM
Nak letgo..taknak letgo..nak letgo..taknak letgo. Waduh berkira2 nak letgo SSC Pognae ni. Really love those army prints! Kalau saya letgo ni dah takda lagi army print dalam koleksi (wah koleksi sgt!). Beli on July last year tapi rarely use sebab ada satu lagi. Cuma teruja bila tengok azri dalam tu. Most of the time encik suami yang pakai, tapi dia pun jarang pakai sbb kami PJJ kan..uhukk!



Sold!!

Roll off front body part for air flow behind baby's back, leaving mesh fabric inside.

Any takers? E-mail me at hayatiehashim[at]yahoo.com

5 comments:

ayu said...

mu nak jual berapa tu..hehe

mizah said...

ala..kalau pink pinky saya nak...heheheh, berapa harga ni kak?

Hayatie said...

Hehe, kalau berminat leh email saya yer :)

mizzyN said...

Kak hayatie, saya dah pm akak nak beli ssc ni.

mizzyN said...

Kak, saya pm akak kat fb nak beli ssc ni.

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea