Wednesday, October 26, 2011

Sewing wishlist

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 7:46 AM
1. Mesin jahit baru.
2. Toolbox yang sangat besar.
3. Banquet table.
4. Cutting matte.
4. Nice and cozy sewing space (in my dream)

4 comments:

Yaati Nor said...

saya ada belikan cutting mat tom member saya. kat www.liksoon.com..dekat denga umah parents saya..tapi saya xdepon lagi cutting mat tu..hehehe kena wat wishlist juga nie...huhuhuhu

Cik Puan Nurul said...

toolbox tu cer nengok kat daiso aritu tgk banyak tool box yg menarik kolbu aku nak beli tp wan biasalah dia kata dh byk kat umh..yg tool box dia punye pon ade pakai je hahah..tp kalo yg besor ade nampak kt carrefour aritu..besar jenis bertingkat2 gitu kan.

Mila@Rimbun said...

everything start with a dream....

Hayatie said...

Yaati: bagus cutting mat tu..klu nak potong fabrik kecik2 bagi sama..

CPN: kat c4 dah tengok, tak cukup besaq, giant pun, kdg2 rasa nak pakai storage box je terus tapi takda pengunci lak, sbb si azri rajin 'menyelemeh'....daiso yang terdekat dgn kajang kat mana?

Mila: betull...hihi

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea