Tuesday, October 18, 2011

IBW 2011@Alamanda Putrajaya

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 6:42 AM
Ahad lepas saya dan anak-anak (wah, saya nak anak-anak lagi!) ke Alamanda kerana ada aktiviti Babywearing walk sempena Sambutan Minggu Mengendong Bayi/International Babywearing Week 2011.
Apa yang dilakukan disana? Aktiviti 'babywearing walk' secara santai beramai-ramai di sekitar Alamanda. Tak lama mana pun, lebih kurang dalam setengah jam sahaja. Kemudian aktiviti bergambar beramai-ramai.

Sangat seronook dapat berjalan beramai-ramai sambil masing-masing membuat perkara yang sama juga iaitu mengendong bayi. Teringat juga masa program Breastfeeding di KLCC dulu.

Harus orang ramai tertarik perhatian ke arah kami yang kesemuanya mengendong anak dengan pelbagai stail, hihi!


Selain berjalan, bila sekali-sekala berjumpa dengan rakan-rakan susuibu pula haruslah tak berhenti bercakap ye tak!

Saya takda kamera, kebanyakan gambar saya ambil dari FB rakan-rakan. Jom layanzz gambar-gambar candid sepanjang aktiviti disitu...


Hobi baru izzet iaitu menghisap strap ini sampai lencun. Selalu saya balut tuala je, huhu! Ni yang nak buat drool pad ni kat straps tu.


Posing jangan tak posing yer!

Pic courtesy from album photo Sis Roshilla :))

3 comments:

Ely Hasrul said...

beshnye.. tunggu la aku join thn dpn hihi

ayu said...

alamak!!bestnya...

Hayatie said...

Ely: kih kih..jommmmm
Ayu: best! :)

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea