Wednesday, September 7, 2011

KLCC Breastfeeding Flash Mob 2011-Berita Harian

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 6:32 AM
Woo..hoo, tak habis lagi cerita KLCC- flash mob ni. Semalam rupa keluar di surat khabar Berita Harian. Saya tahu pun selepas ditag di Facebook. Laju jer saya terus ke kedai mamak rumah saya ni dah lah waktu dah petang. Mujur ada lagi tu pun tinggal dua copy je lagi.

Jaki sekejap, bila tengok muka sendiri keluar suratkhabar. Ye lah, saya tak lah glamor macam orang lain yang asyik keluar masuk surat khabar je, tu yang saya jadi jaki tu..haha! Siap simpan nih, bakal diframe dan diletakkan diruang tamu rumah saya! (Dengan penuh bangga walaupun bukan terlibat secara terus pun dalam projek ni, hehe!)

3 comments:

Ely Hasrul said...

wahhh wajib kena frame nih Tha!!

Mama Syabil dan Rania said...

Salam.... dah lama jadik pembaca setia... :)

Lepas ni, glemer la Yatie ye..?? :D

Hayatie said...

Ely: konfemm!
Mama Syabil:aiyakkk, baru muka masuk paper tu pun jadi 'pak pacak'je. acik ni pemalu orangnya, tak sesuwai kot kat dunie gelamss tuh, ahakss! :)

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea