Wednesday, August 24, 2011

Shooting PSA Susuibu.tv

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 3:54 AM
Pada isnin yang lalu, saya dan encik suami ke Sungai Buloh untuk shooting PSA (Public Service Announcement) Susuibu.tv. Eh ceh ceh, acik dah buat part time acting la pulak yer, hehe! Ala, jadi pak pacak je pun jadi lah!. Watak utamanya dilakonkan oleh Dynas.


Bersama rakan-rakan a.k.a pelakon-pelakon tambahan yang lain. Ada 4 babak untuk shooting PSA ni. Kalau nak tahu ceritanya, nantikan siarannya yang bakal ditayangkan di susuibu.tv. (Macam promo filem lak!)



Antara scene-scene yang sempat dirakamkan sepanjang shooting pada hari itu. Shooting dibuat oleh TheVideographerz.



Hahhh, encik suami pun turut jadi pelakon bidang terjun pada hari tersebut. 'Terpaksa' berlakon menjadi 'suami' dynas. Eleh malu-malu kucen, luar kata takmau, dalam hati mauuuu!hahah!


Alhamdulillah, selesai sudah shooting selama satu hari, dari pukul 8am hinggalah pukul 5pmtersebut yang dibuat di Sungai Buluh. Tak sabar nak tengok cerita sepenuhnya selepas final editing nanti (^_^)

4 comments:

eda_ej said...

wahhh.. tak saba nak tengok.. hehheh..

Yaati Nor said...

bestnya..sukanya BF makin meluas..xsia2 saya tarbiah kawan supaya terjebak dgn BF..suka2..

Ely Hasrul said...

berlakon jadik suami dynas? aummmmmm hahahhaa

Hayatie said...

eda: saya pun tak sabar, hihi!
Yati: Mari kita memainkan peranan untuk menyampai mesej ini secara tidak langsung kepada masyarat. Penyusuan susu ibu itu fitrah manusia.
Ely: tergugatkah acik? (terus cari bedak nak tacap muka, keh keh!)

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea