Tuesday, July 12, 2011

Misi menghabiskan kain & Let go

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 2:12 AM
Saya dalam misi menghabiskan kain-kain yang saya asyik beli tapi tak jahit. Lama-lama dah jadi bukit pun. Plan masa beli kain lain, last-last penyudahnya pun lain. Tak kisahlah janji kain semakin berkurang, huhu!



Saya buat cloth pantyliner lagi. (^_^)


Align Center

Saya nak letgo set of 5 cloth pantyliner ni RM40 termasuk pos. Ada yang berminat? E-mail saya di hayatiehashim@yahoo.com (^_^) (Status: All sold)

2 comments:

Cik Puan Nurul said...

kaler lain xde ke..yg ni pantyliner tak leh guna utk piyed kan kalo utk org2 tua yg jenis terbatuk terkencing tu sesuai dak?

Hayatie said...

@CPN: yup..yang ni jenis pantyliner utk everyday use jer. Klu utk urine incontinence tu tak sesuai..kena pakai yg jenis ada backed proof layer mcm PUL. klu tak lencun jugak..huhu

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea