Friday, July 8, 2011

A gift for a friend

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 7:46 AM
Kat bloglist kalian mesti keluar gambo kangaroo kat thumbnail, agagga! Apa kes nak kasi hadiah kangaroo kan, ke baru dapat daging kangaroo, ekeke!


Siap juga 5-piece-set ini. Ianya mengambil masa beberapa minggu hendak disiapkan. Waiik, lamanya! Macam mana nak buat kerja kalau seharian saya dah macam mak kanggaroo je, hihi!

Bila dah ada si kecik ini semua rancangan berubah, hihi! Yang pasti banyak lagi projek jahitan saya yang bakal tertangguh.

Specially made for my friend. Hope she will like it.


***Dapat juga Snap plier beraksi. Tapi apesal ada 2-3 butang yang asyik tercabut semula bila kita dah snap?Nak kata tak cukup kuat, dah habis penyet spring tu saya tekan, huhu! Ke kualiti snap itu?

0 comments:

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea