Saturday, July 16, 2011

Pelekat kereta MBfPC

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 1:11 AM
Alhamdulillah, siap juga sticker kereta untuk Malaysian Breastfeeding Peer Counselor (MBfPC). Sticker skema-skema je. Hasil 'keras tangan' saya yang sememangnya keras ini, hihi! Plan memang nak buat yang ala-ala funky kaa. ada tag-line best-best kaa, tapi tak datang idea-idea yang menarik. Dari tak siap dan takda sticker MBfPC, baiklah dibuat satu, skema pun skema lah, janji acik dapat tayang satu kampung sticker MBfPC ni, ekeke! Suka-suka.. (^_^)






Ada dua design yang saya buat dengan konsep, simple biar mudah untuk dibaca dan sampai pada orang yang membacanya. Hati memilih D, hihi tetapi majoriti telah memilih design diatas satu lagi kerana lebih mudah dan senang untuk dibaca. Jadi, ikutlah suara majoriti ahli mesyuarat tingkap (Windows, je), hihi.

Yang ni plak design kedai printing tu, aduhhh asal boleh je dia buat. Saya mintak dia reka kan textline supaya nampak lagi menarik ke etc. Sebab tak berpuas hati, saya terpaksa edit semula, huhu.

***Pada rakan PC MBfPC yang nak beli sticker ini, boleh check inbox e-mail kalian kerana saya dah update maklumat pembelian sticker ini di mailing list MBfPC. Pada rakan-rakan lain yang berminat untuk tolong mempromosi MBfPC di kereta-kereta kalian, boleh juga membeli sticker ini :)

0 comments:

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea