Monday, June 27, 2011

Saksikan MBfPC dalam Sejuta Impian

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 6:48 PM
Jangan lupa menonton Malaysian Breastfeeding Peer Counselor (MBfPC) didalam program realiti TV Sejuta Impian dia TV3 pada hari Ahad ini, 3 Julai 2011. Dimana kita telah berjaya mendapat sebahagian dana walaupun tidak banyak tetapi alhamdulillah dapat menampung dan menambahkan lagi dana kedalam tabung MBfPC.



Nak tahu berapa RM yang kita telah menangi, jangan lupa tonton program Sejuta Impian TV3 pada hari ahad ini yer. Nak siap2 set reminder alarm kat HP takut lupa, hehe!

**Waktu shooting ini saya tengah sarat menunggu hari, kalau tidak sudah pasti ku terjah ke Sri Pentas itu, huhu. Takpalah, hanya dapat beri sokongan moral dari jauh sahaja, go go MBfPC! :)

1 comments:

Cik Puan Nurul said...

bukan sri pentas diorang shooting kat glenmarie studio yg NTV7 selalu guna kot..aku aritu pun tak dan nak gik dapat tahu bila dorang dh start shoot tidak leh gak bagi sokongan moral gituu

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea