Sunday, June 19, 2011

Muzium Kipas

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 10:43 PM
Haihh, saya tak tahu berapa banyak kipas dah saya beli. Semua kipas-kipas yang saya beli tak pernahnya bertahan lama. Yang lagi best, elok-elok sampai habis guarantee setahun lak tu tup-tup dia kong..

Haaa..yang ni semua 'koleksi' kipas rosak dalam stor saya, hahaha! Nak gi jual kat besi buruk je. Duit yang dapat pas timbang kat besi buruk pun tak boleh beli sebiji kipas pun. Macam-macam brand ada ni dari cap ayam sehingga lah yang ada brand, Khind, National, Pensonic. Dan macam beli 'kipas pakai buang' je, huhu! Tak tahu la nak beli brand apa lagi pas ni..eeiiii!

Entri geram ini ditulis selepas kipas yang ke-5 (warna hijau tu) rosak pada hari ini.


4 comments:

Cik Puan Nurul said...

memang serius giler ke rosaknya weh kot2 boleh direpair bak mai seketul nk anto kt kg kikikih..panas betul aku kalau blk kg kipas yg ade tak mampu meredakan kepanasan heheheh..weh comel header blog mu tadik ade ternampak blog sape tah comel camtu gak ade pokok2 lak huruf dia.

Fid said...

pi jual kat recycle center ya...dapat juga 3-4 inggit bley beli nasi sebungkus..okay?

beli tower stand fan le plak

jenama aku tak tau yg mana bagus...ko try jenama apa dah?

Momma Mia said...

sabar tie...
serius byk kipas tuh...
anta jer kat kedai recycle bak kata Fid tuh.. memang bleh dpt sket $ rasanya

Semoga berjumpa kipas yg tahan lama.

Yaati Nor said...

tah2 bukan kipas yang rosak..cuba cari punca..tah2 fius dia ke rosak..mushkil juga tgk muzium kipas nie..

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea