Monday, May 16, 2011

Rugi-rugi..

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 6:34 AM
Mesti kalian pelik apakah motif gambar cokelat ini. Dengan ini di isytiharkan bahawasanya saya tidak boleh lagi makan apa-apa makanan dan minuman yang berasaskan koko. Sebabnya badan saya telah mengalami perubahan cuaca sejak yang saya perasan dari mula saya mengandung tempohari.

Sebabnya, setiap kali saya makan koko/cokelat, saya akan S E M B E L I T huwaargh! Kadar ke-sembelit-an itu bergantunglah pada berapa banyak kuantiti koko yang telah saya makan/minum, huhu! Kalau hari ini pekena, esok atau lusa mesti saya tak masuk toilet dah. Jika saya berhenti makan, saya tidak kena pula. Tapi kadang-kadang sanggup juga 'merana' dikendian hari demi nak memuaskan 'selera' sekali-sekali tu. Warrgh, ruginya hidup kalau tak boleh makan cokelat, huhu!

2 comments:

Cik Puan Nurul said...

sembelit..oii jaga2 time dlm pantang ni amatla seksa kalau kene sembelit nak meneeran xboleh takut menda lain lak yg turun sekali..aku lak coklat ni kira cam julap la kalo minum milo ke apa laju je prosesnye huhu..

ayu said...

waaa...sembelit adalah satu benda yang paling tak suka lagi2 bila dalam pantang..cer makan buah oren kalau nak atasi sembelit..tapi, jangan makan banyak2 la plak ye..

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea