Tuesday, May 24, 2011

Kek Batik hari ke-2

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 3:30 AM
Tak sampai 48 jam pun, ini lah yang tinggal, huhu! Dalam rumah saya cuma ada 2 dewasa (saya dan ibu, encik suami di BP) 1 kanak-kanak, 1 bayi. Habis dah se-tupperware. Lain kali nak buat seloyang terus. Stok untuk seminggu. Siapa yang 'hantu' kek batik ni, hihi!

3 comments:

EIJAM'S FAMILY said...

kek batik nie tgk mmg meleleh air liuh tp kan mase kecil2 dulu kiter pernah ler mkn tp dah tua bangka nie dah luper lark rasa nikmat kek batik tue..cam harus dicari di pasar mlm.. ramai pengemar kek nie...

Cik Puan Nurul said...

weh dah makan kek batik kagum mak nokkss..ko ni cam kakak aku plak masa dalam pantang dia makan je semua makanan..apa yg kiteorg makan semua dia makan sekali kecuali yg sejuk2 n berangin..lelain semua dia lantak.tak sembelit pulak anda makan koko..kek batik ni memacam resepi dia kan ade yg takyah buh telur pun just susu pekat,koko,milo dan mentega..kelmarin sgm ade org bw kek batik sedap jugak..

Hayatie said...

Eijam: Old time feveret saya ni, dari kecik sampai ke besar!..huhu

CPN: Yaaaa, hari ini belum 'membuang' tau...uwarrghhh! Nak sedap punya pasal sanggup daku merana..kui kui!

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea