Monday, April 4, 2011

Siapa nak?

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 7:42 AM
Saya baru terperasan yang buku ini saya terbeli lebih masa pesta buku Big Bad Wolf tahun lepas. Selain dikirim oleh kawan-kawan, saya borong je semua stok yang ada disitu sebab murah je RM5 sebuah.
Bila dah bahagi-bahagi kepada kawan-kawan yang memesan, ingat dah ngam-ngam je. Hari ini tengah kemas-kemas, terjumpa satu lagi copy extra. Buku ini menceritakan tentang penyusuan secara santai, lawak dan juga berdasarkan pengalaman menulis. Walaupun tajuknya macam negatif, tapi isi kandungannya tidak mengambarkan penyusuan itu sesuatu yang teruk. Ada review buku ini yang saya buat setelah habis membacanya

Kalau ada sesiapa yang nak, harganya RM5 je, tidak termasuk kos pos, huhu! Siapa yang nak silap drop komen dan e-mail kat entri ni. Orang yang pertama, dialah dapat. Cara-cara pembayaran & pengeposan akan disambung di e-mail, hihi!

8 comments:

Afne said...

afne nak! email me noorafne@tsssb.com

tinggal sebuah tu je ke?

Hayatie said...

Afne: wahh pantasss. ahah ada sebuah je! ..nanti yatie emel yer..tapi boleh pos next week kot, sebab minggu ni kena admit hospital..huhu.

oren said...

alaa....nak jugak, tp confirm tak dpt..huhuhu

Momma Mia said...

hehe tertinggal keretapi.. nak juga

Hayatie said...

oren & Momma Mia: Buku tu ada satu copy je. oleh kerana afne yang 1st reply komen, dia lah yang dapat..huhu! Sorry guys!

Afne said...

yatie, takpe take ur time. nnti dh free email je eh.

Fazira Aziz said...

saya nak pls emel> fazi_ira@yahoo.com

Hayatie said...

Fazira: sorry, dah habis..memang tinggal satu copy tu je :(

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea