Tuesday, March 29, 2011

Tak sihat pulak :(

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 8:44 PM
Tengah pulun untuk menyiapkan kerja-kerja pape yang patut sebelum saya admit ke hospital 5 hb minggu depan, tiba-tiba tak sihat pula, huhu! Tertangguh lagi nak menjahit. Tak larat nak duduk lama2, yang larat mengadap laptop je, hihi!




Minggu ini harus menyiapkan proses pengurusan peserta ke bengkel latihan MBfPC. Tarikh tutup untuk membuat pembayaran dan mengembalikan borang penerimaan adalah pada 1 Mac 2011 ini. Jika tidak, tempat akan diberikan kepada senarai peserta didalam waiting list.

Pada yang tidak mendapat apa-apa jemputan, bukan bermakna tidak berpeluang tapi kita masih hold dulu didalam waiting list. Jika dah cukup, baru lah pihak admin akan menghantar notis makluman kepada permohonan mereka samada berjaya atau tidak. :)

Ramai peserta yang masih menunggu ni.

1 comments:

a-y said...

hehe, sayalah antara yg menunggu tu :(

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea