Wednesday, March 23, 2011

Apa sudah jadi dengan bed rest?

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 8:37 PM
Sila baca tajuk entri diatas ala-ala wonderpet, hehe!. Walau dirumah, saya sibuk giler uruskan mengenai pra-pendaftaran untuk bengkel latihan PPIMM/MBfPC sambil diselang-seli dengan kena siapkan tempahan (chewah tempahan tuh) apron dari kawan-kawan. Tuh belum masuk nak menjahit baby binder, 2-3 helai sarung bantal, bf pillow, CP sempat ke idakk ni,huhu!

Fuh, dah takda makna lagi bed-rest ni. Dah boleh tukar nama dengan leg-rest je sebab bezanya saya tidak keluar rumah, hihi! Mentang-mentang lah saya dah 34minggu, terasa macam konon dah melepasi zon bahaya lah agaknya tu, haishhh!

Sedikit update mengenai proses pra-pendaftaran bengkel latihan bagi Zon tengah ini, hari ini adalah tarikh akhir untuk mengembalikan borang permohonan & borang soal selidik (questionaire) kepada pihak admin@malaysianbfpc.org. Bagi yang telah menghantar, jangan bimbang kerana saya masih lagi belum membuat maklumbalas mengenai penerimaan borang anda semua. :)

Insyallah saya akan mula mengedarkan makluman penerimaan borang-borang pendaftaran kalian mulai esok. Kemudian, untuk penyertaan yang terpilih, surat jeputan akan mula diedarkan melalui e-mail pada hari isnin 28hb Mac 2011 ini atau selewat-lewatnya selasa, insyallah!.

0 comments:

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea