Friday, February 18, 2011

Makluman Program Latihan MBfPC 2011

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 12:48 AM
As-salam semua,
Bagi pihak pengurusan Malaysian Breastfeeding Peer Counselor (MBfPC), saya ingin mewar-warkan bengkel latihan MBfPC untuk tahun 2011. Tarikh bagi bengkel latihan yang telah ditetapkan untuk sepanjang tahun 2011 adalah seperti berikut:


Untuk makluman semua bengkel ini biasanya dijalankan selama 3 hari berturut-turut. Walaubagaimanapun, untuk kawasan tengah(selangor dan WP) bengkel akan diadakan selama 4 hari iaitu pada hari Sabtu dan Ahad selama 2 minggu berturut-turut.

Walaubagaimana pun, maklumat mengenai lokasi, yuran penyertaan dan lain-lain makluman akan diumumkan melalui e-mail jemputan kepada yang telah memberi butiran kepada pihak pengurusan MBfPC.

Bagi yang berminat untuk menyertai program-program latihan seperti diatas, sila hantarkan butiran berikut kepada admin@malaysianbfpc.org :

I) nama
Ii) alamat
Iii) nombor telefon
Iv) e-mail
V) Nyatakan secara ringkas kenapa anda berminat menyertai bengkel ini
Vi) tarikh/lokasi bengkel yang ingin disertai.

--------------------

Apa lagi, pada yang berminat sila hantarkan butiran anda kepada saya di alamat e-mail pengurusan MBfPC admin@malaysianbfpc.org :)

7 comments:

mummy-aulia' said...

kak yati..boleh tak nak share kan kat blog?

Hayatie said...

Boleh ;)

Pensil Magik said...

kak yati,
saya tunggu email selanjutnya from email ye (dah ada email akak dulu - su567@yahoo.com or soleha (susuibu.com))

Hayatie said...

Soleha: ok, terima kasih yer! :)

Proud Mama's Dairy said...

salam,
tq for sharing... mmg berminat. Tunggu2 juga turn di Perak..

sarah said...

salam kenal..
saya ada email ttg bengkel ni :)

Hayatie said...

Proud Mama & Sarah: Terima kasih, hantarkan butiran ke admin@malaysianbfpc.org yer :)

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea