Tuesday, February 8, 2011

Lubang hidung siapa?

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 3:15 AM
"..Walaupun rupamu tidak ku kenali, tetapppii lobang hidungmu tatapp menjadi pujaan hatiku"...Siapa lah punya angkara ini...
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Si 'Ahmad Albab' yang punya rupanya....
Macam ni lah bila sakan snap gambar sendiri. Suka hala flash ke muka sendiri. Kadang-kadang bila nak delete gambar2 tu, ada part nampak gigi kuning la, nampak dahi, kali ni nampak lubang hidung plak. Boleh buat koleksi nih, hihi!

Bila tiba-tiba handphone saya M.I.A (Missing in action), saya tahu kerja siapa. Terus saya check 'gallery gambar' dalam handphone, setiap kali itu lah saya dah ada kerja part-time, iaitu mendelete segala bagai gambar yang telah disnap. Kadang-kadang berbelas-belas. Hmmm..






2 comments:

Ila said...

kira oklah tu,azri blaja jadi fotographer...hehehe...faiz sejak dia masukkan hp aku dlm air,mmg hp adalah brg yg dia tak leh usik...hahaha...kejamkan mama dia...hehehe

diLa said...

hahahah!! azri mmg klako...yatie cpt smbuh ye...jgn la boring2 bedrest, xlame lg dh bole bukak kn bnd alah tu...semoga dipermudah kn segala nye yer...yatie dh abis pntang nnt, br la org kt sini nk beranak plak huhuhu... take care!!

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea