Tuesday, February 15, 2011

Cadar 'baru'

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 10:20 PM
"...Oh tidak! Apa sudah jadi dengan cadar ibu????Ini boleh menyebabkan marah!!" (Ala-ala dialog dalam filem Abdul. Azri sudah mula mengasah bakat melukis ala-ala nak jadi jadi seorang graffitist!

Aktiviti 'artwork' terbaru azri...."...Grrrrr...!!!"


Saya masih boleh boleh bersabar kalau ianya disini, huhu!:Oh, jangan tanya saya pasal drawing block, buku mewarna ker atau segala bagai jenis kertas yang lain. Semua dia dah 'immune'...

5 comments:

azura samsuddin said...

alah azri, abis cadar ibu... mmg tau, zura pun skrg ni aina dah menunjukkan minatnye terhadap penulisan, adoiiii katut jugak ni, bukan katut pe katut menyerlahkan bakat pd x kena tempat ;)

Hayatie said...

zura: tu lah, pasni kena beli cara warna hitam je, hehehe!

Ila said...

samalah ngan Faiz...huhuhu

Confession of a Coffeeholic Momma said...

adoi.... kalau miya ni dah lama kena rotan ni. pastu kena community service suruh cuci sampai bersih dengan muka terkebil-kebil. dia pernah conteng dinding, tv, sofa & my handbag. mujo semuanye pakai washable crayon. kalau tak makin naik darah mama dia. so wajib sorok2 pen, marker & magic color yg permanent ni.

Hayatie said...

mama-miya:Habis daya kena jerit je lah pastu kena cubit skit, heheh! Nak suruh buat komuniti servis,dia tak paham lagi. Karang servis lain pula dibuat, hehehe!

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea