Tuesday, August 3, 2010

Tanderm Nursing

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 8:32 AM
Eh eh, kucing pun buat 'Tanderm Nursing' lah..hihi! Ni si Manje dengan anak-anaknya. Yang seekor dah besar tu nama 400, dah besar pun, hampir sama besar dengan mak dia dah!. Tiba-tiba mengempeng nenen bila mak dia yang baru-baru ni beranak lagi 6 ekor, fuh! Setelah berbulan-bulan dah tak menetek lagi.


8 comments:

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

kihkiihkih....
comel je....kucing pun pandai tendem nursing!

qasehadam @ nurul said...

eiii tak malu dah besoo pon nk nenen lagi..kucen selallu camtu kan..teringat kucen daku siap kene tendang ngn mak dia sebab rimas dahla mengempeng lebih daripada adik2 yg lain.lucu je dengar mak dia membebel kihkih

diLa said...

waaahhh...beranak lg eh manje nih?? byk nye kucing yatie....jauh di sudut ati nk curik sekor muahahhah!!...yg ngempeng tu = yg dh sihat hr tu ekk??

eT said...

eee...comell la...kucing pon tau nam mengempeng kan..hehee

mrs tEppEi said...

sebok je kucen besar tue. kesian tau nnti adik2 x cukup susu huhuh

Hayatie said...

Naimatul: mereka ni lagi sebenarnya 'natural'..hehe

nurul: haha..mak yang ni sporting lah kot..

diLa: ahah memang beranak je la keje..huhu

eT: yg besar tu, pantang je nmpk line clear kat mak dia..jap2 tu dia sampai.

mer tEppEi: takpa, lagi byk 'demand' lagi byk ler supply kan :)

Afne said...

dpt la si akak/abg menumpang manja+nenen dgn kelahiran adik2nya.

MiuMiu said...

comel!!! comel gile!!! gile comel.... manje nye...

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea