Saturday, August 14, 2010

Azri punya 'kerja'

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 4:30 PM
Diantara salah satu hobi anak saya yang berumur 1 tahun 9 bulan. Barang mainan dia toksah cerita lah. Banyak lagi kalau nak dicampur dengan buku, majalah, pinggang-mangkuk, tapi disaat-saat ini acik tak boleh nak fikir dah!

Kalau alat mainan, konfem dia main sampai hancur! Takda istilah 'simpan untuk adik-adik dia nanti'..miahaha!

Pintu almari kabinet. (Sekarang dalam proses 'mengerjakan' yang sebelah lagi tu, masih gagah bertahan nampaknya, huhu!)

Dekoder astro, menyebabkan saya terpaksa kol astro untuk smart card yang baru! (cip rosak kena gigit!)

Printer dalam bilik, tak tahu bila masa dia buat 'kerja' ni..grrrrr

Extension plug. (yang ni tak digunakan, hihi!)

Oh lupa, satu lagi remote astro, item feveret tuh! (Tak sure kali keberapa dah ganti!)

2 comments:

qasehadam @ nurul said...

makk aihh..ganas demo nih..dasyat betul kesan kemusnahan yg berlaku tu bru sorg kihkih..sama la cam daku toksah berharap nk lawo2 umah nk hias bagai..pasu pecah mcm2 la lagi adehhh

Hayatie said...

nurul, anak daro mu 'buas' gak ke, hihi! Boleh masuk kelab la camni, hihi!

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea