Wednesday, July 14, 2010

Jumpa kami (MBfPC) di Fiesta Kajang!

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 8:41 PM

Saya, mewakili Malaysian Breastfeeding Peer Counselor ingi menjemput semua ke booth MBfPC di Fiesta Kajang dari 30 Julai hingga 1 Ogos 2010 bertempat di Dataran Prima Saujana dan juga ke sambutan hari Susu ibu di tempat yang sama juga pada 1 Ogos 2010 pada sebelah pagi. Aturcara aktiviti-aktiviti MBfPC sepanjang 3 hari dan juga Aturcara Hari Susu Ibu seperti dalam flyer di bawah ini. Sila Klik untuk lihat lebih besar (tak sure la still leh nampak ke tak :)



Nak tepek jugak, hasil 'kerastangan' sendiri bersengkang mata nak buat flyer ini, sekejap senget, sekejap margin lari. Maklum acik bukan orang pereka grafik, kui kui! Walaupun tidak secanggih flyer yang lain, haha! Takpa janji ado. Sebagai medium untuk mewar-warkan kewujudan MBfPC di Fiesta Kajang nanti. Flyer ini sudah siap di cetak dan akan kami edar ke hospital-hospital dan Klinik-klinik Kesihatan berhampiran. Jika ada sesiapa yang nak juga sedikit flyer ini untuk diedarkan ditempat masing seperti pejabat ke, taman perumahan ke atau kat mana-mana lah, silalah inform kat saya kay!

Kepada semua PC-PC MBfPC yang bersemangat untuk memartabatkan Penyusuan Susu Ibu ini, marilah bersama-sama untuk mempraktikkan skil & latihan yang dipelajari disana nanti. Sila maklum kan waktu(syif) untuk bertugas sepanjang 3 hari tersebut kepada saya dengan kadar segera, supaya kerja-kerja pembahagian tugas akan lebih lancar.

4 comments:

qasehadam @ nurul said...

puang yatie saya insyaallah mai tapi sblum tu nk tnye hari ape yg paling kekurangan staff sesangat bukan ape saya berkemungkinan harus pulang ke kg..sbb baru dpt ank menakan so kene jenguk la sekejap tapi nk gak pi pesta kajang so ade miting x ke ape..

Hayatie said...

Kalau boleh hari2 ..hihi...hari jumaat pagi tu pun penting gak..nak mintak tolong setting booth kat sana..free tak?

izzahazfar said...

kak yatie,minta emel zah flyer leh...?heheheh ke aada yg print terus...?leh edar kat klinik dan ofz berdekatan kat penang ni...hehhee

slmt berexpo ya!
slmt hari susu ibu kak!

rafiza said...

yatie,
nama ustazah tu asni abu mansor alhafizah kan?
bukan abdul mansor...

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea