Friday, July 2, 2010

2nd day @MBfPC Southern Region

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 9:35 PM
Bersiaran dari Kak Long Chalet, Alai Melaka (Sempat lagi tu, heh!)


Spacious training space cukup untuk menampung seramai 35 orang peserta. Ditambah lagi peraturan baru yg dikuatkuasakan untuk program kali ini iaitu hanya seorang kanak-kanak yang berumur dibawah setahun yang hanya dibenarkan untuk dibawa masuk bersama kedalam dewan latihan. Dan ianya dapat melancarkan kelancaran program sehingga setakat ini. No more chasing-n-running around toddler! :)

The only male participant (peer counselor to-be! ;) Very the supportive and sporting!


Acik kusyuk menanda kertas 'pre-assesment'..juling!

3 comments:

qasehadam @ nurul said...

wah ade peraturan baru tuh..huhu eh abang ni join training laki bini ke..geng kump sgm ka bangi kan

mummy-aulia' said...

tapi tetap havoc dengan jeritan & tangisan babies..heheh..lunch td nmpak ergobaby akak tersadai kt atas krusi..nak ajer menerai kat aulia' ni.hihiii..

Hayatie said...

Mummy-aulia: kata nak torai...tengok2 balik tu ..aikk dah hilang plak awak yer@!..hihi

nurul: ye betul!

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea