Sunday, June 20, 2010

Kegilaan bermula

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 8:15 AM
Tiba-tiba saya jadi kemaruk dengan SSC. Pantang nampak (kalau terjumpa corak yang berkenan dihati) terus tidur malam saya kurang lena. Dulu beli SSC atas dasar 'cukuplah satu'. Kini ianya sudah bertukar ala-ala pra-obsesi.

Hujung minggu, saya dan herni plan untuk sesi 'test power drive' SSC Ergo kepunyaan aishah. Sesi yang 'bakal mencukur poket' bertempat di KFC, Jusco AU2. Dah macam mini gath Babywearing pula disitu,haha! Orang keliling pelik-pelik je melihat 'menatang' apakah yang sedang kami jaki sungguh ini, hihi!




Owh saya dah aim yang ini Ergobaby organic Twill Sienna Sunset, tidur malam termimpi-mimpi sudah. Terfikir teracun plak, kalau acik pakai baju kurung takkan nak pakai SSC Camo plak, huhu! Tapi acik geli-gelaman ler dengan regenya. Hajat dihati nak jadijoin kutu je dengan mak kutu ni. Jom?


Hoho, mau pasni encik francesco tarik balik elaun kat acik nih! Yang Pognae sambar, yang ni nak petik. (Atau kot2 kalau encik francesco terbaca ni, tiba-tiba kasik greenlite ke, amin! huhu)

9 comments:

eT said...

mahal ke kak mende alah nih???cam menarik jer kan..huhu

Hayatie said...

eT: rege dia ada dilink itu..jom kutu??.hihi

Rozy said...

pognae cam lagik best jaa dari ergo

zatie_izzati said...

dah lame x bukak blog yati... yati dah kuruslah...hehe ape rahsia?

noraherni said...

Lepas ni Beco pula kot! Hahahaha! (Bertanduk)

Hayatie said...

rozy: ku dah try pognae juga..kemaruk dgn camo prints dia..rembat satu gak

zatie: mana ada kurusnya, tu adalah efek pemilihan warna baju je..kui kui!

herni: haha..takotnya aku tengok 'tanduk' itu.

SlingMeMama said...

pognae best, ergo pun, thats why i have both, hahahahahah

Zakilah said...

hahaaha..kelakarla pic yg baby complain kat ibu dier tu

hanan said...

kat mana nk main kutu ssc ni?

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea