Monday, June 28, 2010

Jom pergi Siconf 2010 nak?

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 4:33 AM
Saya tengah gigih mengumpul duit (konon) disebabkan nak ke Susuibu.com International Lactation Conference 2010 pada 5-7 Oktober nanti. Saper yang tak teringin nak bertentang mata walaupun speaking acik berterabur dengan pakar-pakar Laktasi yang tersohor ini seperti Dr Jack Newman, MD, FRCPC, IBCLC, Diana West, IBCLC dan Sue Cox, IBCLC, yang selama ini asyik membaca sahaja artikel-artikel mereka kan. Klik sini untuk mengetahui profil mereka lebih lanjut.



Bila lagi kan, kalau acik nak ke obersi takkan ada lah, huhu!


Dah berangan nak gi bawak buku ni gi mintak otogerap dengan Diana West nanti, hihi! Sebab dia salah seorang penulis untuk buku ini. (Sambil cari-cari buku untuk di sain oleh Dr. Jack Newman, aisey takda, kena beli dulu ni, hihi).





Jika mengikut pelan yuran yang tertera ini perlu mendaftar sebelum 1 Julai, jika mahukan yuran sebanyak USD275, kalau tidak selepas tu dah jadi USD300, beza USD 25 dah, banyak tu kalau convert dalam RM dah lari lebih kurang RM82.50, harus daftar sebelum 1 Julai ni!!. Tapi USD275 sebelum diskaun 10% untuk ahli MBfPC, Susuibu.com, pelajar dan kakitangan kerajaan. Jika selepas 10% diskaun jadi USD247.5

Selepas di convert yuran pendaftaranya adalah lebih kurang RM816.75 (mahap le kalau salah, acik math cangkul, haha!) untuk sesi selama 3 hari berturut-turut itu. Topik-topik yang akan dibentangkan pun memang best-best. Sila rujuk sini untuk melihat tentatif program keseluruhan. Siap ada slot bengkel khas lagi tu, boleh pilih sama ada nak bengkel bersama Dr. Jack atau Diana West & Sue Cox. Saya mesti pilih!! (ala-ala iklan bank rakyat!)

Kalau nak dikira-kira berbaloi lah, plus tak perlu keluar tiket flight,tempat tinggal tinggal anak, tinggal suami dan lain-lain kos tersirat jika kita nak menyertai mana-mana conference di luar negara ye dak! Saya mesti pilih!!! (iklan bank rakyat lagi).

Ada sesiapa nak duduk sebelah-sebelah acik (perasan telebriti selebriti jap) nanti dak masa conference nanti maklumlah acik ni pemalu jom kita register sama-sama ek!

2 comments:

qasehadam @ nurul said...

tie RM 800 lebih tu tuk seorang ke satu group rombongan cik kiah yang kite bawa tu..aduiihh kalo ikutkan lepas raya kan..payment tu kena bayor skrg or bulan okt nnt..hurmm

Hayatie said...

nurul: bayaran itu utk satu orang sahaja..byrn kena bayar b4 1 july jika ingin mendapat yuran USD275.. jom kita daftar sekali? :)

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea