Friday, May 7, 2010

'Pancingan' mengena

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 12:29 AM
Bila pula saya gi memancing yer, hihi!. Beberapa hari yang lepas saya stuck tak dapat transfer gambar dari HP, nak blog pun jadi boring (eheh, macam lah rajin benor nak blog hari-hari pun. hihi). Sebab bluetooth hp saya rosak.

Jadi saya cuba 'memancing' encik Francesco di FB. Kadang-kadang komunikasi secara tulisan lagi effektif berbanding lisan dalam menyampaikan sesuatu mesej. Kadang-kadang bila lisan, ianya tidak terluah pula.(Disclaimer: untuk situasi saya sahaja, hihi!).

Bagus juga adanya FB ini sebagai medium perantaraan..(terutamanya dalam 'mengendeng' sesuatu, hihi)


Beberapa hari memancing di FB...akhirnya...


Hoorahh! Dapat dah hasil 'tangkapan' ...Nokia X6, tak lah gempak pun. Jadilah! Acik tengah 'jaki' sat. Jangan maraa arr..!

4 comments:

Afne said...

afne yg jaki hokeh! cun le yatie.

My_Aqeelah said...

hp kite pun dah hilang casing baterinya...bila anak buat main tau2 bateri dah tercabut je. iskk puas ku pujuk tapi tak berhasil sedey laaa

Hayatie said...

Afne: Sila2..hehe!

My_Aqeelah: Mula-mula pun hubby berat nk beli sbb nanti hp baru pun jadi mangsa si anak juga. huhu!

qasehadam @ nurul said...

nak gak hp baru hp ku pon dh jahanam dikerjakn si kenit

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea