Sunday, May 30, 2010

Kuda ku lari gagah berani..

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 9:24 PM
Pagi ahad sebelum saya bersiap nak ke SGM, azri nangis-nangis nak ikut. On the way balik dari Shah Alam terus teringat nak bawa azri jalan la pula, kesian tadi dia tak dapat ikut. Sampai rumah, terus amik azri dan bawa dia ke Jusco balakong (walaupun badan letih). Kesian sangat sebab lately ni selalu kena tinggalkan dia di saat dia dah pandai nak mengikut aje ni.

Akhirnya, dia berjaya juga naik benda-alah ni. Sebelum ni, dia memang takut nak naik benda-benda ni especially yang bergerak-gerak tu. Badan je besar tapi belum berani lagi, alahai!. Pandai pulak tu pilih yang pink-karrerr! Comei je, tak dapat pakai baju pink, naik kuda pink pun jadi lah, hahaha!





Benda ni bergerak 5 minit sahaja lepas tu dia automatik stop. RM5 per ride. Dah berhenti tu taknak turun pulak, apa lagi harus jadi adegan tarik-menarik disitu, haha!



Yang ni pun dia dah berani, tapi kena ikut pegang dia pusing keliling, sampai naik pusing kapla acik ni hah!. Tak berani lagi lepaskan dia pegang sorang-sorang kuda tu.

Sempat tu nak snap gambar sambil ikut dia berpusing tu, haha! Cemana la agaknya tu.

1 comments:

ayu said...

menarik....anak ayu yg sulung tu pun sama...
mula2 excited nak naik..
skali bila benda tu bergerak2, terus lompat turun..takut katanya...huhu..sabaw je la..

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea