Tuesday, April 27, 2010

Stuck

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 11:05 PM
Bluetooth HP kong....lalalalala! Sume gambar2 stuck dalam HP.
.
.
.
.

Terus saya takda mood nak berblog..grrrrr!
.
.
.
.

Lusa, dah nak ke Kuantan semula, untuk MBfPC Training. Tapi tak sempat ada untuk hari pertama training tuh!
.
.
.
.

Still rasa tak beshh sebab takleh transfer gambar..sob! Sob!

3 comments:

nikhazifah said...

ala ciannya, xpe, nanti cik abang balik, dia beli yang baru..

Nic said...

Salam Hayatie
I just stumbled upon your blog ni :-) How are you..? I'm 90% pumping too.. 10% tu pun masa mlm2 bila baby ala2 tak sedar tu, baru dia nak direct feed.. Dulu2 stress sebab sedih baby refuse, sekarang dah tak lagi, dah terima kenyataan sikit2.. huhu.. so pump je lah round the clock. I thought i did everything right - introduce bottle at 6 weeks, pakai pulak botol Breastflow tu.. tapi kalau dah nk jadi jugakk kan.. i notice you pakai Spectra 3 and stok susu you banyak. I dulu pun sama, sekarang pakai Mamivac Lactive, stok susu jadi double.. imagine kalau you.. :-)
Anyway, it was nice meeting you, allow me to follow your blog and we could exchange ideas on how to make our journey more meaningful with each other's suppport.

Hayatie said...

nik: yaa..tengah pancinggg..

Nic: Bravo and keep on pumping. Keep in touch kay :)

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea