Wednesday, April 7, 2010

Gambar EBM in 1-door Fridge

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 12:47 AM
Perhatian...Perhatian!

Dicari: Gambar frozen EBM dalam fridge 1 pintu (hat tempat beku yang kecik tu)

Spesifikasi: Frozen EBM tu nampak skali dengan fridge 1-door tu.

Rewards: Pahala ;) ngeeeee!

Jika ada sesiapa yang mempunya koleksi gambar frozen EBM dalam fridge 1 pintu leh email kat saya di hayatiehashim@yahoo.com. Didahului dengan ucapan terima kasih tak terhingga. ^_^

Macam entri kehilangan la plak. Sebenarnya saya dah pening nak cari gambar ebm tu. Bila taknak dulu selalu je ternampak kat blog2 orang. Now bila nak guna, tak jumpa. Gambar itu untuk preparation kelas di kuantan nanti.

Oh ya, saya juga war-war kan tentang BF talk saya dan tajuk perbincangan yang khusus adalah seperti berikut:

Topic: 'A to Z in Expressing: Ideas to Make it Work '
Venue: The Momy and Baby Place, A 271, Tingkat 1, Kuantan Starcity 2, Jalan Beserah 25300
Kuantan, Pahang
di kuantan.
Date: 17 April 2010

Sebarang maklumat lanjut mengenai program ini boleh diajukan kepada penganjur di email maryaaa@crazymomy.com

Jumpa anda di sana yer...! ;)

6 comments:

MOMMY NADIA said...

tk de lah akak! :)

Ely Hasrul said...

gambo satu pintu? errrr

beb, aku nk pass award beautiful blogger kat ko. nnti free senang2 ko amik ek kat blog sammy.. tengkiu i lap u

Hayatie said...

mommy nadia: takpa..hehe

ely: orait..mekasih..muah muah!

suraiya said said...

time tu balik kuantan...nak join~!

EcoT said...

pls check email.sy ada send gmbr my ex-fridge buruk.

mazlyna said...

salam...

dah dapat gambar?...klu belum...cuba tgk kat n3 ni...

http://mrsfiza212.blogspot.com/2010/04/memang-berkesan.html

tapi...bg tau tuan rumah dulu ekkk....kawan saya ni...;)

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea