Friday, March 26, 2010

List of Paediatricians (Child Specialists)

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 3:09 AM
Sebelum saya terlupa (atau menghilangkanya) saya nak berkongsi satu link berkenaan dengan direktori paeds yang ada di dalam negara. Saya rasa ianya satu sumber rujukan yang bagus terutama bagi ibu-bapa yang ada anak-anak ni.

Saya nak copy dan paste di belog tapi tersangatlah panjang. Sudahnya saya copy di excel saja. Link ini dikongsikan oleh seorang teman YM, terima kasih yer lili :) . Klik link dibawah dan save kan data-data dalam file anda. Mana lah tahu, webpage tu takda lagi ker..



3 comments:

MOMMY NADIA said...

Prof CT Lim for UM specialist centre also very good paed!!

Hayatie said...

ye kah mommy nadia, kena take note juga ni, ada juga nama dia dalam list itu..

ibudhani said...

Ya Allah.. thx la K.Hayatie...sy buntu kalo anak demam ari bese...cos paed yg selalu pegi ade ari ahad je...xtau nk g paed mane kalo dia dmam..kalo g klinik bese main belasah je ubat klinik bg...bb umo xsampai sethn tp ubt batuk bg sesuai utk 2thn keatas...ptt xyah lg bg... thx ye!!!

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea