Wednesday, February 24, 2010

Lokasi SGM1-Tasik Cempaka, Bangi

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 1:35 AM
Salam uols, for those yang tak berapa tahu lokasi Tasik Cempaka di Bangi. Disini, saya sempatlah snap beberapa gambar sebagai gambaran (landmark) ke Tasik Cempaka.

Oleh kerana ada beberapa entrance nak masuk ke Tasik Cempaka ini, lokasi untuk SGM kali ni adalah entrance yang bersebelahan dengan Kompleks PKNS dan McDonald


Lorong masuk ke Tasik Cempakan bersebelahan dengan Kompleks PKNS (kanan) dan McDonald (kiri)Bila dah masuk lorong kiri tu, terus je, pastu belah kiri akan nampak playground, parking tapi jangan masuk lorong tu. Terus je lagi ikut jalan tu sampai hujung sekali.

Sampai hujung jalan tu, akan nampak tempat main skateboard kat tengah2 bulatan tu yang ada (cam dalam gambar). Dan tempat parking belah kiri jalan (cam kereta tu). Kat situ lah lokasi SGM kali ini.

Kita semua akan berkhemah kat bawah pokok tu. Mengikut kumpulan kecil-kecil. Jika jumlah yang datang ramai lah.

Kompleks PKNS dari arah hadapan. Lorong nak masuk ke Tasik tu ada sebelah kiri kompleks ini. Kalau yang datang arah kanan kompleks ni, mungkin kena u-turn untuk masuk ke kiri lorong tu. Kalau dari arah kiri kompleks ini, terus masuk kiri sahaja.

Harap kalian boleh la bajet-bajet lokasinya. Acik kureng skit kalau bab nak tunjuk arah ni, hehe! Kalau ada apa-apa leh la koling-koling acik di zero-one-two-2045646 ;)







3 comments:

Iela Fazielah said...

nak tanyaer... SGM tu ape ye???

Hayatie said...

Iela faziela: SGM tu stand for Support Group Meeting untuk Breasfeeding moms. Yang tak breastfeedin pun dialu-alukan datang...jom??

az said...

yatie : teringin sgt nak join SGM tapi sabtu ni ada hal yg x blh nk elak lah..kalau ada next SGM hopefully sy boleh join sekaki..

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea