Wednesday, February 24, 2010

Aktiviti-aktiviti Penyusuan Susu Ibu

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 11:42 PM
Ada plan hujung minggu ni? Jom pi kempen penyusuan susu ibu pada sabtu ini dan Support group meeting susuibu.com pada esoknya, ahad. Acik gatai je nak gi kempen tu ler kat area Ampang nuu. Tapi encik husby dah pulang ke Batu Pahat. Camno nak bawa azri skali ni, haih! Jom sape2 yang free sabtu ni teman acik poie kek situ, nak?hehe!



Pastu esoknya nak bersiap-siap ke SGM1-2010 susuibu.com. Nerbesnya dan tak sabar nak jumpa geng-geng si, blogger, BF moms yang baru dan lama. Kita berjumpa disana ;)


*Selain daripada itu, saya juga nak tolong mewar-warkan Kelas Asas Penyusuan Susu Ibu yang akan dijalankan oleh rakan saya, puan Zatul Hijanah Ramzi. kelas asas penyusuan susu ibu akan diadakan di masa dan tempat berikut:



Kelas Asas Penyusuan Susu Ibu

Tarikh : 14 Mac 2010 (AHAD)

Masa : 9.00 Pagi

Tempat : Tempat : Hotel Singgahsana, Petaling Jaya

Bayaran : i) RM80/orang atau ii) RM140/pasangan

Refreshment: Disediakan

Untuk maklumat lebih lanjut, boleh baca di blog beliau ;)

1 comments:

Ely Hasrul said...

uit jgn lupe singgah umah akuuu... ahad nih kat mana aku xtau pong tmptnye...

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea