Friday, January 15, 2010

Kursus lagi

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 6:00 AM
Minggu ini aku kunun-kunun sebok, pagi-pagi2 dah keluar rumah dan balik petang. Jiran-jiran sudah mulai saspek, adakah aku sudah mula bekerja kah. Beberapa bulan lepas pun aku begini juga, pagi2 keluar petang baru balik. Ada part time job kah, wakaka! Minggu ini, selama 6 hari acik berkursus lagi. Aku sangat berbesar hati kerana terpilih untuk menyertai kursus Training the trainer program for peer counselors.

Conducted by La Leche League International (LLLI) Leader dibawah anjuran Nurturing Concepts dengan sokongan Unicef dan Waba. Yolah, sapo la acik ni! Majistret, loyarr??..ekeke. Hanya sekadar di pinggiran seorang yang sangat taksub dalam bab2 breastfeeding je!

Acik eksaited sebab dapat jumpa orang-orang La leche league yang selama ni aku asyik baca dalam web sajork artikel2 BF mereka. Dua orang dalam gambar ini adalah kathy baker (Director of LLLI Peer Councelor Programs dari US dan Pushpa LLLI leader dari Paraguay).

(Gambar dicilos dari Facebook kak rita, mekaseh!)

Woooo...muka acik seriess tak hengat (sebenarnya pening nak speakong omputiss, hancuss!). Udah acik diam seribu bahasa, haha!

Hokeh, training tak habis lagi nih...to be continue..huhu!

4 comments:

fiza said...

Khusyuk sungguh mu tha (^_^). Tahniah kerana terpilih menghadiri kursus ni.

Ely Hasrul said...

beshnye!! tu la sungguh kusyuk..

asmaa said...

semoga berjaya tie...jumpa master gitu....

suraiya said said...

tahniah yati...lamanya tak menjenguk blog awak sejak jd org KL ni...
heheh...teruskan usaha anda.....

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea