Friday, January 8, 2010

Chill@Nandos

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 1:19 AM
Haha, tak habis-habis mode melenjan kereta baru. Asyik nak berjalan jer. Kali ni ajak skulmet2 sekolah yang nak test power Alza ku, huhu! Makan-makan kat Nandos, alamanda dengan auntie ena & nana semalam. Azri sungguh takuts2 melihat kerakusan auntie-auntie ini mula-mula, mujur dapat ditenangkan, kalau tidak ada juga yang kena drive sambil mengendong anak, hehe!

Tapi lama-lama dah ok, barulah nampak gigi azri semula. Aisey, piccas gedix2 banyak kat kamera nana (wey sila upload,hihi). Ni sajork yang sempat ku snap, buat kenang-kenangan dalam belog ku, huhu! Amacam kalians? Teruja nak ber-alza pasni..haha!

Psst: Auntie nana ni, mak andam vogeh tau, sapo2lah yang nak pakai khidmat andaman leh koling-koling beliau..hehe!




Acik tengah musim merempit sakan je, 'enjin' lom panas lagi. Meh2 korang calling2 acik, kita geder-geder, makan-makan sambil2 ber-BF talk, hihi!

5 comments:

~ As ~ said...

tu azri ke gmbar yg last tu...wahhh...Azam ku dah setahun 4 bln pun tak jalan macho mcm tu tau...

Hayatie said...

As: haha..tu yang acikk tak tahan tu ..ahakss!

qasehadam said...

bes nye jenjalan togede 2 ngn mbr gegel..ku pn tingin bangat..sonok kan gusip bgai..tp nk jln ngn sape memasing ade hal sendri.sobs

Hayatie said...

qaseh: aha..ini sajer mbr gegel yang Paling sporting yg sentiasa meluangkan masa utk member2 wlpn masing2 dah komitmen lain..yang lain2 tu pun hanya merisik khabar dari jauh..huhu

Ely Hasrul said...

pasnih koling2 aku laks..

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea