Monday, December 14, 2009

Persiapan

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 10:55 PM
Menjelang trip ke langkawi esok malam, hehe macam ala-ala menjelang pilihanraya lak. Cam biasa keje-keje pack-mengepack, acik eksaited weh! Mengalahkan orang yang nak ke obersee (read: oversea,heh!), dah lama tak berjalan-jalan. Esok malam kol 12 kami akan bertolak ke langkawi secara konvoi ada 4 famili akan menyertai trip ini termasuk SiL, dan 2 family yang lain, rakan encik husby.


Aku me-minimize seboleh yang mungkin barang-barang keperluan yang hendak dibawa ke sana dan inilah hasilnya, adakah ianya masih banyak lagi, huhu! Satu beg baju ala-ala beg AF, satu beg diaper untuk dibawa sepanjang masa berjalan-jalan disana dan satu lagi adalah cooler beg besar. EBMnya sedikit je, yang banyak adalah botol-botol untuk mengepam, corong-corong dan juga icepack yang banyak, haha!

Ni aje lah EBM yang sempat dikumpul. Dalam usaha nak meng-catch-up, badan pula tidak sihat. Ala-ala kais pagi makan pagi pula sekarang (walaupun frozen masih ada, tapi aku buat2 macam takda) Tapi aku tak risau, sebabnya azri dah boleh makan yang lain. Jadi cukuplah bekalan ebm ni disamping dengan susu-susu segar yang akan diperah juga, ngee!

Semoga perjalanan kami ini selamat hendaknya pergi dan balik dan dibawah lindungi Allah S.W.T. Langkawi, 'here-i-come'...hehe!

8 comments:

Rozy said...

selamat perjalanan naa yatie...
jangan skip pumping almaklumlaahh dah eksaited ngan berjalan kann..

mirah said...

selamat bercuti ya. Kami baru je balik dr langkawi ni. Tinggal space kosong dalam beg, kot nanti bershopping sakan pula...:)

fiza said...

Happy holiday...bestnya. Smoga slamat ke destinasi (^_^)

Ely Hasrul said...

beshnye!!! aminn semoga besh lah holiday ko nnti. jgn lupe mkn laksa tepi airport ehehhe

cintaKusayangMu said...

slmt bercuti2 obersi...jgn lupa ole2 utk mokcik ye..mokeke....

luvhaziq said...

seronotttt.....p bercuti.lama dh ku xg lkawi.mu sopping pinggan mangkuk best ooo!!!!

ezan said...

selamat bercuti! enjoy urself... :)

Hayatie said...

Terima kasih yer kawan-kawan semua!..acik suko nih!

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea