Friday, December 25, 2009

Langkawi & Batu Ferringhi Trip- Part 2

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 5:24 AM
Haha, ado part 2 pulak. Lagi gambar geli-geli kami semasa di Langkawi & Batu Ferringhi. Gambar-gambar kali ni dari lensa kamera member yang canggih nuu! Lama ku menanti, baru laa ni dia upload. Takda la banyak mana pun, adalah sikit2 gambar kami yang disnapnya. Mekasih yer! Maleh dah nak buat karangan bergambar sangat, jom layan the piccass, hehe!

Di terminal feri kuala Perlis..


Kat Nusantara Maju, tempat gamat..
Gambar beramai-ramai dalam Under water world.



Di Holiday Inn, Penang..
First time azri mandi kat pool. Mula-mula takut pastu naik syiok plak. Dapat geng main-main dengan airis plak, hamboi suke betul. Masa kat pool ni, en husby je lah yang berendam, aku tengok dari kejauhan je. Sebab takda proper swimsuit. T-shirt dengan seluar panjang takleh masuk swimming pool 5 star ker..huhu! en husby yang mulanya bersinglet pun disound oleh life guard untuk menanggalkan singletnya.

Bye-bye Penang!







1 comments:

Ina Hashim said...

salam,
mana pics pinggan mangkuk yg dirembat itew??? hehehe

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea