Friday, November 13, 2009

Azri's First Step

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 7:58 AM
Masih mode happy lagi. Akhirnya, berjalan juga anak aku. Sebenarnya azri dah mula bertatih2 sejak semingu dua ni. Bila dia cuba jalan, tak lebih dari 3 step, dia duduk. Camtulah je lah hari kesehari. Hari ni dah mula nampak beberapa kali dia cuba berjalan dengan lebih konfiden lagi, tapi tak sempat nak record. Ni tadi baru sempat record. Jom layansss.....

Nota: Sila abaikan barang-barang yang berteraburan dibelakang itu, huhu!.



5 comments:

MamaAdwanEncem said...

huhuhuuuu... adwan lom berani lagi.... tatih dh lama.....

asmaa said...

seronok kan dpt lihat perkembangan anak dari masa ke semasa...kira cepat jugak azri pandai berjalan. syifa 1thn 3bln boleh b'jln tp masih lagi jatuh2 jika kakinya terlanggar barang yg kecil2...

izzahazfar said...

Kak...comel nyer azri jalan...heheheh..anak zah nak kena pegang tangan baru nak jalan...

Hayatie said...

mamalin: hehe...adwan tunggu masa je tu..azri pun jalan ikut mood dia....

asmaa: hmm..ikut mood dia juga asmaa...dtg hangin dia nak jalan..pastu dia asyik merangkak je..hehehe

zah: hehe...yang ni takmo pegang, bila kita amik tangan kunun2 nak pimping laa...dia tarik...hmmmmm

Mama-Miya a.k.a Jedi Hopeful said...

wah...dah berani nak melangkah dah..bravo bravo..

heheh rumah kita sepah sama standard aje.

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea