Monday, October 12, 2009

Hari Raya Susu Ibu.com

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 3:28 AM
Majlis jamuan hari raya SI.com di Chelos, bangi. Pada hari itu juga diadakan majlis penyampai hadiah pada para pemenang untuk peraduan di Pa&Ma yang lalu. Selain itu juga diadakan demo babywearing oleh kak shada, jemputan dari SI sempena Minggu Babywearing. Jom layan gambar-gambar pada hari kejadian (dari lensa amatur ku, kui kui)...

Mama_kina and family, tak sempat nak berbual-bual..

Hubby ku dan hubby THU

Kak shada dan demo babywearingnyaa....

Me dan tie, luvhaziq

Acara penyampaian hadiah kepada pemenang-pemenang peraduan di Pa&Ma

Maira dan Azri


7 comments:

Ely Hasrul said...

beshnye... aku nk g tapi segan.. eeeii gataii...

Mama-Miya a.k.a Jedi Hopeful said...

wooo..meriah..makan tak hengat semua org..

fiza said...

Bestnyaaa...last minute ku tak dpt gi, kempunan tak dpt makan satay mu lagi THA.

Hayatie said...

ely: haha..ngada2 lah..len kali ku paksa mu..

mama-miya: heheh, makan free ler katakn..huhu

fiza: tu la..ku ingat mu datang, ada sorang mcm ala2 mu..rupa2 adik ajui..huhu

luvhaziq said...

gambarku rupanya di sebelah mu.ingat datuk ct..kui..kui..ku...

luvhaziq said...

gambarku rupanya di sebelah mu.ingat datuk ct..kui..kui..ku...

Hayatie said...

luv: haha..ku pun tengok 14 kali juga, bila masa ku bergambar dgn datuk siti...hua hua

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea