Friday, September 4, 2009

Happy Anniversary yang ke-3

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 7:55 AM


Pada 2 september yang lepas adalah ulangtahun perkahwinan kami yang ke-3. Tik tok tik tok sekejap jer masa berlalu. Kebetulan pada tarikh itu, azri pun demam. Tiada apa2 sambutan yang special, hanya wish dari masing-masing. Tak pasti mengapa kami jarang meraikan anniversary bersama setiap tahun. Kerana selalunya pada tarikh itu ada sahaja hal yang tidak dapat nak dielakkan. Maybe boleh dikombinekan dengan besday ku nanti, ahak! Sebab bulan ni adalah birthday month aku, huhu! Leh dapat hadiah lebih..hmm! Dah lama tak dapat hadiah. Seronoknya kalau dapat hadiah kan. Ada satu hadiah yang aku nak sangat2. Tapi hubby kata nanti-nanti, tunggu payment projek dia masuk dulu. Ye lah, aku pun taknak paksa2. Harus akur pada perintah suami ye tak. Kalau dapat hadiah tu dalam bulan ni alangkahh syiokkknyeee. Senyum sampai telinga lah aku!.

Nak pergi bercuti sekarang ni pun, hubby ku kata tak sesuai lagi dengan keadaan sekarang ni. Kalau setakat dekat-dekat tu takpa lagi. Hubby pula dah dua kali holiday tanpa aku tahun ni, first ke singapura, 2nd, ke korea selama seminggu. Aku hanya mampu jeles dari kejauhan sahaja. Bukan aku tak boleh pergi, tapi aku kesiankan azri dan kerana profession baru sebagai pengepam tegar ni, aku banyak sacrifice holiday2 ni dulu. Kalau sekejap-kejap takpa. Selepas kahwin, belum sempat lagi kami honeymoon, sure kalian terkuzutt, haha! Bila lah agaknya boleh honeymoon ni, kalau tak honeystarz je la gamaknya huhu! Anyway, semoga perkahwinan kami ini berkekalan dan sentiasa didalam kerahmatan Allah S.W.T dan projek kedua dimakbulkanNya secepat mungkin,amin!


9 comments:

izzahazfar said...

HAPPY ANIVESARY KAK!

Ely Hasrul said...

hepi aniverseri..semoga bahagia berkekalan.. murah rezeki.. bertambah zuriat... bertambah cantek.. bertambah hensem.. xpe.. kalu azri beso sket bleh la pg hanimun.. kalu ngan suami.. pg mana2 pon kire hanimun.. hehehehe.. jadik pengepam tegar kalu nk berjalan jauh kena pektis byk.. aku doakan gak ko dpt hadiah yg diidam2kan itu.. wink wink..

mamanoa said...

wah..da 3 tahun da kawin..da 3 tahun da idup bahagia..kejap jer kan da 3 tahun..cam baru jer couple dulu..huhuhu..i smpi skang ni rasa cam kitorg duk couple lagi..biler ade anak jer da start rasa cam da kawin..ahaks...
beb..mu xhanimun gi ker...uishhh..projek juta-juta bleh tggu..mu ajak la cik somi mu gi hanimun..huhuhuh
mu idam adiah aper jekkk...

nikhazifah said...

hepi annivesary yatie,,sama la kite baru 3 tahun kawin..kejap je rasa.tanak kongsi ke hadiah ngan aku?hohoho..

nikhazifah said...

wah..pergh!!tak percaya ku tengok gambar kat atas..tu ibu azri kah?

Hayatie said...

izzahazfar: mekaceh yer!

Ely: Amin..amin! Mudah-mudahan....

mamanoa: tu la pasal, boss tengah bz laa..haha! Bila tahun nak gi hanimun pon tak tahu laa...hadiah yang ku idam2kan itu yer? eheh...rahsia aar..spare satu entri kalau dapat kelak..huhu!

nik: haha..kenapa? tak percaya ker? waduh ku rindu zaman figure2 malatopss itu...nak dieeeeeett!..lupa2 mu pun besday girl kan, mehh2 ku blanje samosa...

ibu_arifa said...

wah..dah 3 tahun yer kak Hayatie,,
HAPPY ANNIVESARY yer kak Hayati...
semoga berkekalan sampai ke hujung nyawa..

asmaa said...

happy anniversary ...yatie...
semoga berbahagia selalu dan menghadapi ujian penuh kesabaran

Hayatie said...

ibuarifa: thanks yer

asmaa: terima kasih juga!

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea