Friday, September 11, 2009

Buka Puasa with SusuIbu Fella!

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 9:28 AM
Jumaat semalam, aku sefamily berbuka puasa bersama-sama fellow Susuibu. dan anak-anak yatim. Rakan-rakan lain yang turut serta adalah THU dan akma sekeluarga. Hubby ku tidak dapat pulang untuk menemani ku, sebagai pengganti, kena lah aku bawa mak sekali oleh kerana aku bawa azri sekali. Tak dapat nak snap gambar banyak-banyak, sebab azri "baik" sangat.....

Macam-macam makanan, ada kuih-muih, kek, dadih, nasi minyak, lauk-pauk dan yang paling best, kambing panggang. Tak sempat lak nak snap kambing golek tu..haha!

Me bersama THU posing2 sebelum menanti waktu berbuka. Azri tak toleh kiri-kanan dah memandang auntie THU yang vogeh dah vaazz ni...(guna jari pun bolehhh..)haha!

Me dengan mak (syiok le mak aku, dah lama ngidam daging kambin, hambik ko sepinggan semalam).

Aku dengan kak rashliana&macho Adlan, akmaalias&darling dania dan auntie THU yang datang solo.

Sebelum pulang, bergambar beramai-ramai dengan kak rashliana, THU, kak zatul, kak kamariah dan kak rita.

6 comments:

Ely Hasrul said...

huish tak ajakkkk!!!!!

Hayatie said...

ely: macammana nak ajak, kami pun diajak juga!

kakyong said...

bestnya berbuka puasa beramai2.. meriah sungguh..

kakyong said...

tha,
meh la masuk giveaway
http://anakkusayang.com/blog/contest/contest-ramadhan-syawal-anak-anak

Nik Ha said...

Ni jemputan je kan sbb dlm web takde announce kan. Tp ku jeles gak dgn mu & kwn2 lain..he..he..sbbnya dpt begamba dgn sumber inspirasi ku, Pn Kamariah & Pn Rita.Jumaat tu dah nampak khemah dpn SI, musti utk bukak posa.

Hayatie said...

kak yong: meriah juga lah, orait kak yong, free2 ku terjah nnti yer!

Nik ha: yer, takpa, nnti hariraya susuibu.com nak bergambar puas2 dgn sume geng2 susuibu.com

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea