Thursday, August 6, 2009

Azri dengan topi-topinya

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 5:37 AM






























Haha, sakan aku paksa azri melaram topi-topi itu. Topi-topi itu adalah pemberian dari SiL aku. Topi-topi anak dia dulu. Kebetulan hubby aku pun bercadang-cadang nak beli topi untuk azri. Masih cantik-cantik lagi. Kemudian aku basuh bersih-bersih, tadaaaaa!jimat dah duit huhu. Ye lah, bukan nak pakai lama topi-topi ni. Dalam gobok aku melambak lagi newborn cap yang dapat sekali dalam gift set tu. Memang tak sempat pakai pun. Kelakar betul masa aku try pakaikan dia satu-satu. Suma die cabut, dia campak. Dia plak tak suka kalau ada benda-benda dekat atas kepala dia skang, mesti dia rimas nak cabut. Lagipun kepala dia cepat berpeluh, basah so kesian lak nak pakai kan dia topi2 ni. Kecuali kalau pergi mall time malam2 tu je lah.

4 comments:

kakngah said...

suker ngn topi yg last tu...

Hayatie said...

kakngah: haha..yang last tu macam bonzer/mafia pun ada..huhu

nikhazifah said...

cian azri kene pakse pakai topi..anakku mmg tak suka topi.. beli2 pun tak pakai..sudahnye,,sume ku bagi org..

Hayatie said...

nik: ku nk train paksa rela gak die pki topi tu..huhu..

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea